DeLi_RüZGâR
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 12/09/09 Yaş : 34 Nerden : İstanbul - YaLaN aŞKLaR BaŞKeNTi..
| Konu: Sensiz Bırakma Beni Paz Eyl. 13, 2009 4:28 am | |
| Rüzgarın sesi anlatır seni bana. Sabahın sessizliği, kimseler yok koca dünya ortasında sen kalmışsın negidecek yerin var ne de duyabilecek birisi. Çaba gostermek istersinolmayacağını bildigi için yorulmak istemezsin düşüncelere kapılırsınsaatlerce seni en güzel anlatan saatlerin korkusu sarar bir anda birkıpırtı hissedersin, hayatın varlığını yasanacakların duygularınıgetirir sana aynı heycanı bedeninin olmadık yerlerinde hissedersin burüzgarın sesidir. Seni bana anlatacak olan bu rüzgar bana yenidendoğmayı, yeniden herseye baslamayı öğretecek olan rüzgardır. Anlatıpgeçti seni bana, rüzgarları bılırsın cabuk ve ürkütücüdür etrafına nebıraktıgını anlamazsın oda oyle gitti, bana bıraktıgı şeylerde aradımseni belki bir ipucu belki yeni bir bekleyiş.. Ve sonunda buldum Bana anlatmak istedigi şeyin sırrı senin kalbininsesiymiş cabuk geçmesine rağmen en önemli yeri atlamadan bana bırakıpgitmiş dinledim saatlerce varlığını hissettim, yaşadım ve gelmenibekled, kocaman dünyanın sessiz kalan kısmında sende varmışsınsessizliği paylaşırken simdi sensizliği paylasıyorum onunla diyorum busefer sesi ile kendisinide getir özlüyorum. Bu zamana kadar getirdiğinsesinde ruhunu hissettim, bir sonraki getirdigin kokusunda bedeninihissettim, bana bu sefer kendini getir kendimin ben olduğunuhissedeyim. Beni birkez daha hayata bağlayacak herseyi ile yeni birdünya kuracak olan sensin. Bu kadar sessizlikte sensiz bırakma beni.... | |
|
sevGi~ Admin
Mesaj Sayısı : 55 Kayıt tarihi : 28/08/09 Nerden : ayrıLıkLar BaskentiN'deN
| Konu: Geri: Sensiz Bırakma Beni Ptsi Eyl. 14, 2009 12:17 am | |
| paylasım icin tskLer.. güsell ve anLaMLı... | |
|