Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Bugün Seni Anlatan Kelime Nedir?
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 3:18 am tarafından sevGi~

» ♥ GönüL defterimin SayfaLarı.. ♥
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:06 pm tarafından DeLi_RüZGâR

» Sensiz Bırakma Beni
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:17 am tarafından sevGi~

» Alttaki Üyeyi TAhmin Etmece
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:15 am tarafından sevGi~

» Sec Begen Al..
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:49 am tarafından DeLi_RüZGâR

» ==>Sizin Yazdıklarınız, Amator Şiirler
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:47 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:44 am tarafından DeLi_RüZGâR

» 2010 a Kadar Sayma
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:40 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Şu Anki halini 3 smile ile ifade et
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:38 am tarafından DeLi_RüZGâR

Kimler hatta?
Toplam 25 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 25 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 143 kişi Salı Ekim 08, 2024 12:02 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Furkan
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. I_vote_lcapKendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. I_voting_barKendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. I_vote_rcap 
sevGi~
Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. I_vote_lcapKendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. I_voting_barKendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. I_vote_rcap 
DeLi_RüZGâR
barishan
RuKi$H
berkan
EzGi
ßuse!!
ByN.GisseM
# Pelün.
Anket

Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..

YazarMesaj
DeLi_RüZGâR

DeLi_RüZGâR

Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Empty
MesajKonu: Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..   Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım.. Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:44 am

Sevdalar yalan olmuş bugünlerde
Neden verilen sözler
Unutulur oldu artık bu şehirde?
Suçlu olan sen misin beni unutan
Yoksa ben miyim seni böyle
Uçsuz bucaksız, delicesine seven?
Ya da bu şehir mi her yönüyle
Seni bana hatırlatan?

Giderken ben,
"Unutamam seni, yaşayamam sensiz(?!)" demiştin.
Peki ne oldu da uzaklaştın benden?
Hani bendim bu dünyadaki
Damatlığı en çok hakeden erkek,
Hani sendin
Benim yanımda olabilecek tek kadın?!
Nerede?..

Nedir bana gelmene engel olan?
Geçtim hadi bana gelmenden,
Peki nedir beni senden alan?
Olamazdı bizim sevdamıza engel kimse!
Ezerdik sevgimizle, yüreğimizle
Engel yollar mı?
Yalan mıydı "Yollar aşkımızı pekiştirir!" deyişin!..

Hatırlıyor musun, bir gün,
"Eğer benden olur da ayrılırsan,
Unutma ki, bu dünya bana dar olacak
Ve her ne olursa olsun
Yerini kimse alamayacak!
Ölüm de olsa sonunda
Bu yürek senin için çarpacak
Ve seni umutla bekleyecek, unutmayacak!" deyişini..

O gün şüphe etmiştim
İlk defa sana olan sevgimden!
Layık mıydım ben senin
Bu büyük, kutsal sevdana?
Anlayamamıştım..
Ama şimdi anlıyorum; meğer ne aptalmışım!

Nereden bilebilirdim ki,
O sözler doğruymuş meğer!
Ama o sözleri tutan aşkından emin olan(!) sen değil,
Ben olacakmışım.
Hasretinle yanan, her gördüğüne seni soran
Seni delice seven ben olacakmışım..
Ahh bu ben! Meğer ne aptalmışım..

DeLi_RüZGâR

Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..
1 sayfadaki 1 sayfası