Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Bugün Seni Anlatan Kelime Nedir?
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 3:18 am tarafından sevGi~

» ♥ GönüL defterimin SayfaLarı.. ♥
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:06 pm tarafından DeLi_RüZGâR

» Sensiz Bırakma Beni
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:17 am tarafından sevGi~

» Alttaki Üyeyi TAhmin Etmece
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:15 am tarafından sevGi~

» Sec Begen Al..
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:49 am tarafından DeLi_RüZGâR

» ==>Sizin Yazdıklarınız, Amator Şiirler
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:47 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:44 am tarafından DeLi_RüZGâR

» 2010 a Kadar Sayma
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:40 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Şu Anki halini 3 smile ile ifade et
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:38 am tarafından DeLi_RüZGâR

Kimler hatta?
Toplam 9 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 9 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 143 kişi Salı Ekim 08, 2024 12:02 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Furkan
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın I_vote_lcapBedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın I_voting_barBedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın I_vote_rcap 
sevGi~
Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın I_vote_lcapBedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın I_voting_barBedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın I_vote_rcap 
DeLi_RüZGâR
barishan
RuKi$H
berkan
EzGi
ßuse!!
ByN.GisseM
# Pelün.
Anket

Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın

YazarMesaj
DeLi_RüZGâR

DeLi_RüZGâR

Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Empty
MesajKonu: Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın   Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 4:33 am

Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın 5572_100934046584673_100000042344606_28056_4770371_n

Ciğerin Yansın

Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar
Al götür vicdansız ruhun yıkansın
Her günüm hasretin zulmüyle başlar
Ahımı hakettin ciğerin yansın

Bilseydim duyguya yer yok dininde
El pençe durmazdım hayalin önünde
Kapkara yas tututum doğum gününde
Neşemi yok ettin ciğerin yansın

Doğuştan sevgiye aşka meyildim
Kimsenin lütfuna muhtaç değildim
Bir sana diz çöktüm sana eğildim
Canıma tak ettin ciğerin yansın

Sen ince ağrımdın veremdim sana
Aleme haramdım, haremdim sana
Aşkınla tutuşan ,keremdim sana
Aslıdan çok ettin ciğerin yansın

Düşsemde kalkarım tutma elimden
Gururum merhamet ummaz zalimden
Beddua çıkmazdı şair dilimden
Sabrımı tükettin ciğerin yansın

Sineni kaplasın bu onmaz yara
Hayatın boyunca gölgemi ara
Değil mi sen benim yüzümü kara
Saçımı ak ettin ciğerin yansın
Ciğerin yansın ciğerin yansın

Bedirhan Gökçe

Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın 5572_100934049918006_100000042344606_28057_48255_n

Bedirhan Gökçe - Ciğerin Yansın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bedirhan Gökçe - Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece