Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Bugün Seni Anlatan Kelime Nedir?
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 3:18 am tarafından sevGi~

» ♥ GönüL defterimin SayfaLarı.. ♥
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:06 pm tarafından DeLi_RüZGâR

» Sensiz Bırakma Beni
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:17 am tarafından sevGi~

» Alttaki Üyeyi TAhmin Etmece
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:15 am tarafından sevGi~

» Sec Begen Al..
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:49 am tarafından DeLi_RüZGâR

» ==>Sizin Yazdıklarınız, Amator Şiirler
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:47 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:44 am tarafından DeLi_RüZGâR

» 2010 a Kadar Sayma
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:40 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Şu Anki halini 3 smile ile ifade et
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:38 am tarafından DeLi_RüZGâR

Kimler hatta?
Toplam 7 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 7 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 143 kişi Salı Ekim 08, 2024 12:02 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Furkan
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi I_vote_lcapMüsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi I_voting_barMüsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi I_vote_rcap 
sevGi~
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi I_vote_lcapMüsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi I_voting_barMüsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi I_vote_rcap 
DeLi_RüZGâR
barishan
RuKi$H
berkan
EzGi
ßuse!!
ByN.GisseM
# Pelün.
Anket

Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi

YazarMesaj
DeLi_RüZGâR

DeLi_RüZGâR

Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Empty
MesajKonu: Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi   Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 4:37 am

Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi 5572_100933946584683_100000042344606_28026_4149082_n

Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi

bir zamanlar
bakır çalığı akşamlarda
hüzne dönerdi yelkovan
tutuştururken ateşi
demlerdi uykusuzluğu gözlerim
yudum yudum içtiğim yalnızlığımda
bilirdim ki tek hasretim, yanında olamadığım
bilirdim...
uzaklarda bir yerlerdedir dokunamadığım

yitik umutlarla
dudaklarım hasrete gem vurduğunda aklıma düşerdin
yürekte bir kıvılcım olurdu gülüşlerin
dinlerdim ağlayışlarını düşlerin

sen şarap rengi şafakların
sarhoş gün doğumunun yorgunluğunda
umutların soğukluğunda dururdun.
ne zaman dokunacak olsam,
buğulu camlar ardında hep kaybolurdun

sen, sıcak bir yok oluşun içinde
asalı sevdayı ölümün duvarına
yokluğunda çoğalttım sesini
oysa yüreğinin soğuğu alıp gitti seni
dalgaların en büyüğü

hani gittin ya
o lavlara dönen yokluğunda
anılara sıkılan bir yumrukla
senden yana ne varsa yüreğimde yaktım
ateşi sana
külleri bana bıraktım

avuçlarımda bir sevda cesedi...

Müsade Özdemir
Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi 5572_100933966584681_100000042344606_28032_3211233_n

Müsade Özdemir - Avuçlarımda Bir Sevda Cesedi
1 sayfadaki 1 sayfası