Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Bugün Seni Anlatan Kelime Nedir?
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 3:18 am tarafından sevGi~

» ♥ GönüL defterimin SayfaLarı.. ♥
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:06 pm tarafından DeLi_RüZGâR

» Sensiz Bırakma Beni
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:17 am tarafından sevGi~

» Alttaki Üyeyi TAhmin Etmece
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:15 am tarafından sevGi~

» Sec Begen Al..
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:49 am tarafından DeLi_RüZGâR

» ==>Sizin Yazdıklarınız, Amator Şiirler
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:47 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:44 am tarafından DeLi_RüZGâR

» 2010 a Kadar Sayma
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:40 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Şu Anki halini 3 smile ile ifade et
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:38 am tarafından DeLi_RüZGâR

Kimler hatta?
Toplam 27 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 27 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 143 kişi Salı Ekim 08, 2024 12:02 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Furkan
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) I_vote_lcapKurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) I_voting_barKurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) I_vote_rcap 
sevGi~
Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) I_vote_lcapKurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) I_voting_barKurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) I_vote_rcap 
DeLi_RüZGâR
barishan
RuKi$H
berkan
EzGi
ßuse!!
ByN.GisseM
# Pelün.
Anket

Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :))

YazarMesaj
DeLi_RüZGâR

DeLi_RüZGâR

Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Empty
MesajKonu: Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :))   Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :)) Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:36 am

UZUN Kurban Bayramı tatilinde
yerli turistlerin gözdesi olan Bodrum'da uçaklara olan yoğun talep THY
görevlilerini fıkra gibi rezervasyon talepleriyle karşı karşıya
bıraktı. Türk Hava Yolları'nın Bodrum'daki bürosu ile Milas- Bodrum
Havalimanı'ndaki danışma bürosunu arayan yolcular ile personel arasında
birbirinden ilginç görüşmeler yapıldı. Görevliler birbirinden garip
telefonlara yanıt vermek zorunda kaldı.

Bazı yolcularla THY görevlileri rasında şu diyaloglar geçti:

*Yolcu: Diyarbakır kaç para?

THY: 58 milyon 500 bin, indirim belgeniz varsa 32 milyon.

Yolcu: İndirim belgesi kaç para?

*Yolcu: Trabzon'dan İstanbul'a kaç saat acaba?

THY: Beklemeye alan görevli 'Bir saniye efendim...'

Yolcu: Sağolun iyi akşamlar.

*Yolcu: Kars'a yer var mı?

THY: Maalesef yok efendim.

Yolcu: Arada bir yerde falan yok mu, askeriz de.

*THY: İndirim belgeniz var mı?

Yolcu: Var komutanım

*Diyarbakır'dan arayan yolcu: İyi günler abi, ben İstanbul'a uçacağım da,

pasaport lazım mıydı.

*İyi akşamlar yavrum, Kars Kara Kuvvetler Komutanlığı'nın telefonunu verir

misin sana zahmet?

*Yolcu: İyi akşamlar, Ağrı'ya yer var mı?

THY: Yer yok, dolu efendim.

Yolcu: Acil gitmem lazım, firardayım da.

* Kuşkucu bir bayan: Afedersiniz eşim Londra'ya uçuyor, yanındaki arkadaşının

adı dilimin ucunda ama hatırlayamıyorum, siz bir bakıp söyler misiniz

bilgisayardan.

THY: Yolcu hakkında bilgi veremeyiz efendim.

Bayan: Şey, bari yanındakinin bay mı bayan mı olduğunu söyleseniz, benim

için çok önemli.

*Terminalde yolcuyu uçağa götüren otobüsü gören Trabzon yolcusu, 'Ben uçak

parası verdim, otobüsle gitmem.'

Kurban Bayramı'ndan Gerçek Konuşmalar :))
1 sayfadaki 1 sayfası