Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Bugün Seni Anlatan Kelime Nedir?
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 3:18 am tarafından sevGi~

» ♥ GönüL defterimin SayfaLarı.. ♥
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:06 pm tarafından DeLi_RüZGâR

» Sensiz Bırakma Beni
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:17 am tarafından sevGi~

» Alttaki Üyeyi TAhmin Etmece
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:15 am tarafından sevGi~

» Sec Begen Al..
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:49 am tarafından DeLi_RüZGâR

» ==>Sizin Yazdıklarınız, Amator Şiirler
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:47 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:44 am tarafından DeLi_RüZGâR

» 2010 a Kadar Sayma
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:40 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Şu Anki halini 3 smile ile ifade et
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:38 am tarafından DeLi_RüZGâR

Kimler hatta?
Toplam 7 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 7 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 143 kişi Salı Ekim 08, 2024 12:02 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Furkan
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! I_vote_lcapSeni Ölümüne Seven Oldu Mu?! I_voting_barSeni Ölümüne Seven Oldu Mu?! I_vote_rcap 
sevGi~
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! I_vote_lcapSeni Ölümüne Seven Oldu Mu?! I_voting_barSeni Ölümüne Seven Oldu Mu?! I_vote_rcap 
DeLi_RüZGâR
barishan
RuKi$H
berkan
EzGi
ßuse!!
ByN.GisseM
# Pelün.
Anket

Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?!

YazarMesaj
DeLi_RüZGâR

DeLi_RüZGâR

Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Empty
MesajKonu: Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?!   Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 4:20 am

Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! N728344766_1716401_2438459

Seni Olumune Seven Oldu mu?

Soyle sevgilim, birtanem, canimin cani
Seni benim kadar seven oldu mu?
Dolasirken issiz, karanlik gecelerde
Sensizligin sessizliginde kaybolan oldu mu?
Her gune hasretinle baslayip,
Seni sensizlikte yasayan oldu mu?
Kalbindeki sevgisini, yasamini
Yalnizca sana adayan oldu mu?
En ufak bir seste sen geleceksin diye
Kalbi firlarcasina carpan oldu mu?
Kalbindeki en guzel tahtina
Seni oturtan oldu mu?
Uzultusune, mutsuzluguna ve canina
Senin resmine cizen oldu mu?
Seninle aglayip, seninle gulen
Dertlerine ortak olan oldu mu?
Arkadasin, dostun, sirdasin
Seni benim kadar seven oldu mu?
Gozlerime bak ve kalbinin sesini dinle de soyle;
SENI BENIM KADAR OLUMUNE SEVEN OLDU MU?!..

Can AKIN
Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?! N728344766_1716403_7552719

Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Murat İnce - Çekil Git (Öldü De)
» Seni Sana Bırakıyorum
» Korkmuyorum Seni Sevmekten
» Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni
» Bugün Seni Anlatan Kelime Nedir?