Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Bugün Seni Anlatan Kelime Nedir?
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 3:18 am tarafından sevGi~

» ♥ GönüL defterimin SayfaLarı.. ♥
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 6:06 pm tarafından DeLi_RüZGâR

» Sensiz Bırakma Beni
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:17 am tarafından sevGi~

» Alttaki Üyeyi TAhmin Etmece
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:15 am tarafından sevGi~

» Sec Begen Al..
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:49 am tarafından DeLi_RüZGâR

» ==>Sizin Yazdıklarınız, Amator Şiirler
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:47 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Kendi Yazdığım Şiirler Anlatayım..
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:44 am tarafından DeLi_RüZGâR

» 2010 a Kadar Sayma
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:40 am tarafından DeLi_RüZGâR

» Şu Anki halini 3 smile ile ifade et
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:38 am tarafından DeLi_RüZGâR

Kimler hatta?
Toplam 10 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 10 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 143 kişi Salı Ekim 08, 2024 12:02 pm tarihinde online oldu.
En iyi yollayıcılar
Furkan
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni I_vote_lcapMurat İnce - YALANsız Sevdim Seni I_voting_barMurat İnce - YALANsız Sevdim Seni I_vote_rcap 
sevGi~
Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni I_vote_lcapMurat İnce - YALANsız Sevdim Seni I_voting_barMurat İnce - YALANsız Sevdim Seni I_vote_rcap 
DeLi_RüZGâR
barishan
RuKi$H
berkan
EzGi
ßuse!!
ByN.GisseM
# Pelün.
Anket

Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni

YazarMesaj
DeLi_RüZGâR

DeLi_RüZGâR

Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Empty
MesajKonu: Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni   Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 4:32 am

Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni 5572_100933966584681_100000042344606_28032_3211233_n

Sevdim seni
Dert etme kendine, inim inim inleme
Sus bi kere dinle çıkarsız sevdim seni
Üşürken ısınmaya hasret gecelerde yalansız sevdim seni...
Ölüme esen sabah yellerinde yanarcasına sevdim seni
Çırasız ateşinle yanarkende ölürcesine sevdim seni
Aşkımız tarih yazarken dillerde
Parçalanırcasına sevdim seni...
Gözlerine bakamazken ağlarken de
Ve boğulurken de gözyaşımda sevdim seni
Sen sırtını çevirip yerlere atarken de
Muhtaç etme sözlerine
Damla damla ağlama gel son kez dinle
Dört bir yanda sabah ezanlarında sevdim seni
Ellerini tutamazken göğsünde uyuyamazken de
Serseri olmayan namuslu duyguyla sevdim seni...
Sen umutları bulutlara güneşi çizerken de
Bozkır kaldığın dağ yamaçlarında sevdim seni
Yaşamakla ölmek arasındaki kılda ezilirken de
Ödlek olmayan yürekli bir sevgiyle sevdim seni
Sevdim seni, sevdim seni, ne çare!
Zından odalarda, binbir dualarda sevdim seni
Sen şartlı sevdalara maddelere dökerken de
Gözü kara yalan dolan olmayan sevgimle sevdim seni
Umutlarımı hicranlara yarınlarımı karalara salarken de
Biliyosun yok demiştin umut; olmaz dilekleri tüket
Yüreğine unutmaktan söz et
Nafile dilde son düet umutlara kes bi bilet
Dedin diye, istedin diye, razı oldum; sustum
Şimdi paramparça dilim dişlerimde
Gücümün yettiği kadar sesimin çıktığı kadar
Avaz avaz bağırıyorum son nefesimde
Ölürken de sevdim seni ölürcesine sevdim seni..
Murat İNCE

Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni 6452_101599263184818_100000042344606_48586_76860_n

Murat İnce - YALANsız Sevdim Seni
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Murat İnce - Çekil Git (Öldü De)
» Seni Ölümüne Seven Oldu Mu?!
» Korkmuyorum Seni Sevmekten
» Seni Sana Bırakıyorum
» Bugün Seni Anlatan Kelime Nedir?